Negentig enthousiaste muziekliefhebbers repeteren voor BOEM

De repetities voor het avondvullend muziekprogramma"Boem" zijn in volle gang.

Zowel koor, orkest, band én solisten zijn druk aan het repeteren.

In totaal doen ca. negentig personen mee met BOEM: vijftig koorleden, twintig musici in het orkest, vijftien solisten en vijf personen die zich met de productie bezighouden.

Ook veel Philips van Horne leerlingen uit de muziekclusters doen mee.

 

Als eerbetoon aan de in januari 2010 overleden arrangeur, componist, tekstschrijver en (College- en Philips van Horne) muziekleraar Frans van der Heijden (1935-2010) wordt op zaterdag 19 en zondag 20 november een avondvullend muziekprogramma opgevoerd  in het Munttheater in Weert.Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 10,-

 

Centraal in het programma staan The Streetsingers o.l.v. Noel Seerden en een orkest o.l.v. van zijn zoon (en Night of the Proms arrangeur / gitarist) Franck van der Heijden. Ook talloze leerlingen uit de muziekclusters van de Philips van Horne doen mee met BOEM.

Naast de talentvolle Rhytm&Blues band “Route 66” zullen ook bekende solisten uit Weert en omgeving hun medewerking verlenen: o.a. Roos Visser, Angelique Wijen, Gerlinde Smolenaers, Jan van Dooren, Fons Heuvelmans, Joss Mennen, Teun Ras, Pierre Vossen, Jan Woltere.a.

 

De regie van de productie BOEM is in handen van Tineke Prins.

Het orkest o.l.v. dirigent en-arrangeur Franck van der Heijden.

Het orkest repeteert in de oefenruimte van de Kerkelijke Harmonie St. Joseph op Groenewoud.

Copyright Webmaster PvH