Afscheid van twee docenten tijdens traditionele Kerstlunch

Tijdens een sfeervolle en goed verzorgde Kerstlunch in kantine De Toren heeft de school op vrijdag 23 december afscheid genomen van docent Nederlands Wil de Bock, docent Duits Harry van der Steen en Suzanne Wolter, assistent onderbouw.

 

Plaatsvervangend locatiedirecteur Jeroen Vegter ging in zijn welkomstwoord kort in op de afgelopen turbulente weken. Met name verwelkomde hij Harry Balk die per 1 december gestopt is met zijn werkzaamheden als locatiedirecteur.

Jeroen Vegter benadrukte de tomeloze inzet en passie van Harry Balk het afgelopen jaar.

Zijn korte toespraak werd afgesloten met een staande ovatie voor Harry Balk.

Vervolgens werd Peter-Mathijs Linsen, de opvolger van Balk voorgesteld aan het personeel. "Ik heb heel erg veel zin in deze baan", aldus Linsen, die officieel in januari start met zijn nieuwe baan op de Philips van Horne.

Toos Kunnen, biologielerares, ontving uit handen van Jeroen Vegter een bos bloemen vanwege haar 25-jarig onderwijsjubileum. Suzanne Wolter nam afscheid van de Philips omdat zij een baan heeft gekregen bij het "Samenwerkingverband PO-VO Weert e.o".

 

Afscheid

Het officiële gedeelte van de kerstlunch stond in het teken van het afscheid van de docenten Harry van der Steen (Duits) en Wil de Bock (Nederlands).

Beide secties gingen, elk op hun eigen wijze, in op de loopbaan van hun beide collega's.

Er werd gezongen, voorgelezen en er werden herinneringen opgehaald.

 

Na afloop van het officiële gedeelte was er, tijdens de Kerstborrel, gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Harry van der Steen en Wil de Bock.

Copyright Webmaster PvH