Stand-up comedian uit Nieuw Zeeland treedt op in Philips van Horne

De befaamde stand-up comedian Bob McLaren geeft op dinsdag31 januari (in het Engels)  twee shows op de Philips van Horne.
Zijn optreden is bedoeld voor de Tweetalige vwo/havo klassen onderbouw en de IB leerlingen van de bovenbouw.

 

De tto klassen onderbouw wonen de show bij van 12.20 tot 13.10 uur (het 5e uur). De IB bovenbouwleerlingen (4 t/m 6e klas) bezoeken McLaren tijdens het 6e uur (13.40 – 14.30 uur).

 


Voorbereidingen
Tijdens de lessen Engels worden de leerlingen voorbereid op de show.
De tto brugklas krijgt een les over humor en de klassen  2 tot en met klas 6 behandelen de “persoon Bob McLaren” en gaan dieper in op zijn teksten en zijn specifieke humor.


Over Bob McLaren

Bob McLaren is geboren in Nieuw Zeeland maar woont al geruime tijd in Amsterdam. Bob heeft bijna elk plekje op de wereld veroverd met zijn abnormale en verrassende comedy. De combinatie van de eenzaamheid van de kiwi’s en de botte waanzin van Amsterdam geeft hem een frisse onorthodoxe kijk op het leven. Hij vertelt zijn verhalen zonder reserves met een mimiek die je het best kunt omschrijven als “licht onsamenhangend”. Discovery Channel gaf hem een eigen TV programma: “Bobs World”, gefilmd in acht verschillende landen waar Bob wars van alle reiswetten zich op eigen wijze amuseerde. Reizende en in een staat van constante verwarring maakt dat zijn comedy scherp en origineel is.
----------------------------------------------------------------------------------

Extraordinary story teller from New Zealand shares unusual view of life with TTO- and IB-students

Bob will be performing two one-man shows on January 31st.

 

First year TTO-students will be working on a project about humour as preparation to Bob’s show.

 

Second and third year TTO-students, as well as IB-students, will study English reviews and autobiographical material during their English lessons.

 

LB

Copyright Webmaster PvH