AFSLUITING SCHOOLJAAR OUDERCOMMISSIE IN KLOOSTER BIRGITTINESSEN

De Oudercommissie van de Philips van Horne heeft op vrijdag 15 juni het schooljaar afgesloten met een gezamenlijke activiteit die startte in de bijzondere omgeving van het klooster van de zusters Birgittinessen in de Weerter binnenstad.

 

Na een rondleiding door het gebouw en een bezoek aan de gastenkamers en de mooie binnentuin werd in de eetzaal een diner geserveerd. De avond werd afgesloten met een gezamenlijke borrel waarbij ook afscheid genomen werd van een vijftal ouders.

 

De ouders Angelique Stroek, Marianne Niëns (beiden een jaar lid), Marc van Iersel (vijf jaar lid + MR/GMR), Gerda Bijlmakers en voorzitter Thijs Vervuurt (beiden zes jaar lid) werden uitvoerig bedankt voor hun inzet voor de Philips van Horne.

 

Laatste vergadering met directie

Eerder in de maand, op 5 juni, heeft de oudercommissie van de Philips van Horne tijdens haar laatste vergadering samen met de schoolleiding en LVO directie de balans opgemaakt van het afgelopen schooljaar.


Gelukkig kon de vergadering concluderen dat na een moeilijke periode de relatie tussen de oudercommissie en school behoorlijk verbeterd is. Iedereen heeft weer de overtuiging dat we lastige zaken zoals bijvoorbeeld de veranderingen in het Weerter onderwijs samen kunnen bespreken en oplossen.

 

In de afgelopen weken heeft de oudercommissie veel werk verricht om nieuwe ouders te werven voor de diverse vormen van ouderparticipatie op de Philips van Horne. 

Deze laatste vergadering werd dan ook bijgewoond door een aantal potentieel nieuwe leden. 


Foto's: Thijs Vervuurt

Copyright Webmaster PvH