Schoeëlevastelaovundj 2012 op de Oelemarkt

Primeur in Weert: Schoeële Vastelaovundjfieëst 2012 ook in de open lucht

Het Schoeële Vastelaovundjfieëst 2012 vindt dit jaar plaats op vrijdag 17 februari.
In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt het evenement dit jaar niet meer plaats in de Brouwer en Timoz maar in de open lucht, op de Oelemarkt zelf.

Samen met organisatie Stichting Oelemarkt Promotion en V.V.  de Rogstaekers wordt dit jaar op de Oelemarkt een groot feest georganiseerd.


Leerlingen van de drie Weerter scholen (Het College, de Philips van Horne en Het Kwadrant), maar ook oud-leerlingen en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom.


Er dient wel een toegangsprijs van €2,- te worden betaald. De drankjes zullen ook €2,- bedragen.


Aanvang is om 16.00 uur voor de scholen. De deuren zullen geopend zijn vanaf 15.00 uur voor de vroege feestgangers. Na 22.00 uur is de Oelemarkt voor iedereen gratis toegankelijk.


De entreekaartjes zijn voor de leerlingen van de Weerter scholen te koop op hun school. Voor andere belangstellenden is er de mogelijkheid om deze aan de deur te kopen.



Onder de 16 geen alcohol
Natuurlijk wordt er onder de 16 jaar geen alcohol geschonken en er wordt gewerkt met polsbandjes. Vergeet dus niet om een legitimatiebewijs mee te nemen mocht je nog geen polsbandje hebben gekocht op school.
Na 22.00 uur zal het voor de Weerter scholen afgelopen zijn, maar het feest gaat dan natuurlijk gewoon gezellig verder voor de geïnteresseerden.



Feest met artiesten

Het Schoeële Vastelaovundjfieëst belooft weer een groot succes te worden met bekende Weerter artiesten als Ed & Frans, Harry Zelluf (v.d. De Gebroeëke Zwiegelkes) en nog veel meer!

 
Kortom: Aarzel niet, koop snel een kaartje en trek je carnavalskleren aan. Zorg dat je bij het spetterende Schoeëlevastelaovundjfieëst 2012 bent en… vergeet het natuurlijk niet aan iedereen door te vertellen! Samen maken we er weer een geweldig vastelaovundjfieëst van!


Informatie?
Bert van Dijk (Werkgroep Schoeële Vastelaovundjfieëst 2012)

Uitstekende sfeer in 2011

Scholieren Carnaval (onderbouw en bovenbouwbal) in 2011 (archief Philips van Horne)

Foto's: Jan Leenders

Copyright Webmaster PvH