Feestelijke diploma-uitreiking Havo in bomvolle aula

 

 

Tijdens een bijzonder afwisselende bijeenkomst in de aula van de Philips van Horne hebben de 127 Havo leerlingen hun diploma in ontvangst mogen nemen.

 

Bijzonder trots waren directeur Harry Balk en teamleider Frank Stals in hun welkomstwoord op het eindresultaat: 127 geslaagden van de 130 kandidaten; een slagingspercentage van maar liefst 97,7%. Daarmee nestelde de school zich in de top van de Nederlandse havo-afdelingen

 

Het waren traditioneel de mentoren die de diploma's mochten overhandigen en dat deed elke mentor op geheel eigen wijze.

Bert van Dijk had dit jaar een interactieve powerpoint presentatie, Susanne Trommelen vergeleek haar leerlingen met Griekse Goden en Fons Heuvelmans bezong "Liesje", een befaamd liedje van oud-muziekdocent Frans van der Heijden. Heuvelmans had dit liedje, een echte tear-jerker, omgedoopt in "Anne" (Piek), een van zijn leerlingen. De overige mentoren (de Bock, Remer, Rietjens, Verrijth, Starmans, Ceelen en Kolmans)  hadden ook voor elke leerling persoonlijke anekdotes en typeringen.

 

Koos Vaes en Sjoerd Rietjens spraken namens de geslaagden de docenten en ouders toe op een onnavolgbare, absurdistische manier.

 

Tegen het einde van de feestelijke bijeenkomst werden nog prijzen en certificaten uitgedeeld.

Gerda Bruls, docent Engels en IB coördinator, deelde tijdens de diploma-uitreiking mee dat de groep havo 5-leerlingen die IB examen hadden gedaan, allen geslaagd zijn.

Geslaagden Havo IB English B:

Berkers, Caroline; van Boekholdt, Luuk;van Bruggen, Carmen; Cassee, Nathan; Claes, Britt; Daniels, Laurie; Dwars, Rick; Hendrikx, Renee; Huijerjans, Joris; Janssen, Tom;ten Kate, Robert; Maul, Alex; Miller, Marijn; van Nieuwenhoven, Devin; Reinders, Tessa; Schoenmakers, Ben; Seerden, Sander; Sengers, Martijn; Slaats, Tom; Strijbos, Anke; Vaes, Koos en van der Velden, Joyce.


 

Foto's: Jan Leenders

Resultaten

Havo: 127 geslaagden (van de 130 kandidaten); een slagingspercentage van 97,7%!

Uitstekende cijfers

De vwo-leerlingen hebben tijdens het centraal schriftelijk gemiddeld 6,4 gescoord

en de havo-leerlingen 6,7.

Copyright Webmaster PvH