Grote belangstelling van leerlingen groepen 7 en 8 én ouders voor Open Dag Philips van Horne

Meer dan 900 leerlingen (en hun ouders) van de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit de regio Weert hebben op zondag 30 januari de Open Dag bezocht van de Philips van Horne.

 

Tussen 11.00 en 15.00 uur konden basisschoolleerlingen kennismaken met alle facetten van het onderwijs op de de Philips van Horne. Naast informatie over de zes brugklassen op het brugklasplein kregen  de duizenden bezoekers ook veel informatie over de zes speerpunten van de Philips van Horne: Tweetalig Vwo, Bèta Techniek, Vwo-plus (en onderwijs aan meerbegaafde leerlingen), Muziek, Kunst, Sportline.

 

Het motto van dit jaar was: “Jij staat centraal”.

 

Alle vakken presenteerden zich, met behulp van vele brugklasleerlingen, in de talloze vaklokalen in het schoolgebouw. Ook de leertuin van de Philips van Horne (LWOO / VMBK BK) in de F-vleugel werd druk bezocht.

 

Aan alle ouders en leerlingen werd het “Philips van Horne Magazine 2011” uitgereikt; een krant boordevol informatie over de Philips van Horne. In dit Magazine worden talloze facetten van het onderwijs op de Philips van Horne SG belicht.

 

Na afloop dankte directeur Harry Balk alle personeelsleden voor hun inzet en inbreng tijdens de Open Dag.

 

Foto's:

Lisanne Bosch

Jan Leenders

Copyright Webmaster PvH