Afscheid van vier leden oudercommissie Philips van horne

De oudercommissie van de Philips van Horne sloot zaterdag 11 juni het schooljaar af met een gezamenlijk diner.

Tijdens deze bijeenkomst werd afscheid genomen van vier leden: Ria Iglesias de Aller, Colette van den Heuvel, Karin Moonen en Eugenie Bruins.


Deze ouders hebben zich in de afgelopen jaren met veel energie en interesse ingezet voor de Philips van Horne en een passend cadeau was daarom een terechte beloning voor het vele werk

 

Bij het afscheid van Eugenie Bruins werd iets langer stil gestaan.

Zij heeft zich in de afgelopen 8 jaar op vele terreinen ingezet voor de belangen van de Philips van Horne als lid van de MR, GMR, OC (tevens voorzitter) en enkele benoemingscommissies.

 

Inmiddels hebben zich reeds 2 nieuwe leden voor de oudercommissie aangemeld; uiteraard blijven meer kandidaten van harte welkom.

Ondanks het “slot-diner” resteren er dit schooljaar nog 2 bijeenkomsten nl een sessie met de 3 OC’s van de Philips van Horne, het College en het Kwadrant waarin de directie een toelichting geeft op de aanstaande veranderingen in het Weerter onderwijs en een laatste OC-vergadering op 5 juli a.s. (met daarin oa een kennismaking met Marianne van Wegberg, voorzitter Centrale Directie LVO Weert).



Tekst en foto:

Thijs Vervuurt (voorzitter OC)

Copyright Webmaster PvH