Docententeam voor Mont Ventoux voorgesteld aan leerlingen

Met een korte flitsende presentatie in de aula werd op woensdagmiddag 18 mei tijdens de grote pauze het Philips van Horne docententeam voorgesteld aan de honderden aanwezige leerlingen.

 

Tevens was deze presentatie het startsein voor een grote sponsoractie met als doel geld bij elkaar te brengen voor het Philips van Horne project 2010-2011 in Jemen.

Oud-leerling Mart van de Mortel heeft dit project, een instituut voor geestelijk- en lichamelijk gehandicapte  jongeren, voorgedragen.

Met het geld dat de Philips van Horne inzamelt worden leermiddelen, materialen en behandelmethodes betaald. De Stichting Gehandicapt Kind Jemen coördineert en controleert de besteding van de gelden (zie: www.gehandicaptkindjemen.nl )

 

 

Tot grote verrassing maakte presentator Bert van Dijk ook bekend dat er drie Vwo-leerlingen meerijden in de beklimming van de 1911 meter hoge bergreus in de Provence, Zuid-Frankrijk.

 

 

PvH-wielerteam

Het Mont Ventoux team bestaat nu uit de leraren Ernst Noordhoek (initiatiefnemer fietstocht en LO-docent), Herbert Keijers (wiskunde en informatica) , Leon Smeets (wiskunde), Hub Kirkels (coach wielerteam;wiskunde), Fons Heuvelmans (muziek), Rick Mertens (LO), Peter Leenhouts (natuurkunde) en Jan Leenders (aardrijkskunde). De deelnemende leerlingen zijn: Arne Berger, Loek Vossen en Remco Mulders, allen vwo 5.

 

 

Sponsoractie

 

Alle mentoren delen de komende dagen de sponsorlijsten met informatie uit aan de leerlingen.

De leerlingen kunnen dit weekend al aan de slag met het werven van sponsors.

 

De lijsten moeten vóór volgende week vrijdag 27 mei worden ingeleverd bij de mentor.

 

Foto's: Lisanne Bosch

Copyright Webmaster PvH