Philips van Horne toont met Muziekgala een overvloed aan muzikaal talent

 

Voor de 27e keer organiseerde de Philips van Horne scholengemeenschap het Van Horne Muziekgala.

Het Muziekgala 2011 trok op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 april volle zalen. De voorstellingen waren uitverkocht of nagenoeg uitverkocht.

Het Van Horne Muziekgala is de jaarlijkse presentatie van de vele muzikale talenten die de Philips van Horne elk jaar voortbrengt. Ook dit jaar was de belangstelling van leerlingen erg groot. Er vonden de afgelopen maanden audities plaats om tot een kwalitatief hoogwaardig programma te komen.

Het programma was zéér gevarieerd: van solo-acts tot tot grote groepen, van klassiek tot pop. Ook stonden er twee dance-acts op het programma, waaronder een groep uit de onderbouw.

Er werden nummers vertolkt van o.a.: Lady Gaga, Kyteman, Extreme, Nirvana, Alicia Keys, Kool & the Gang, Jared Spears, Cornelius Gurlitt, Marié Digby en de Counting Crows.

 

De examenklassen van het vmbo, havo en vwo presenteerden deze avond hun praktische opdracht als onderdeel van het eindexamen.

Het Van Horne Muziekgala stond onder leiding van de vijf muziekdocenten van de Philips van Horne: Sharon van Dael, John Gerits, Ralf Hamer, Sven Heijman en Fons Heuvelmans.

 

Programma 27e Van Horne Pop

1.Dansgroep Carolien Peters

2. Alex de Waal, Iris Beeren, Elsemiek Piepers: Ballata Cornelius Gurlitt

 

3. Anne Heijkers Anouk Heuvelmans Romy Steijvers Mariska van Akkeren: Mr. Sandman (The Chordet-tes)

4. Paul Nijs: Malletrix (Jared Spears)

5. Cluster Vmbo T4: Toccata und Fuge (Bach); Hometown glory (Adèle); Tell me ‘bout it (Joss Stone)



 

6. Janne Maes en Carlijn Coolen: More than words (Extreme)

7. Anouk Heuvelmans, Rita Naus, Thomas Atsma, Dennis Verstappen: Lithium (Nirvana)

8. Sanne Heijmans, Deborah Feijen, Saskia Jacobs, Martijn Smolenaers en Jurrian Zandbergen: The climb (Miley Cyrus)



 


9. Rachelle Smeets, Judith Naus, Emilia Califano, Marieke Moonen, Vera Donkers, Imke Gijsen, Mariska van Akkeren, Joeri Janssen, Björn Wiermans en Luc Geraats: Just Dance, Pokerface, Paparazzi en Telephone (Lady Gaga)

10. Cluster H5: Singing in the rain (Freed & Brown), Umbrella (Rihanna), Seven days in sunny June ( Jamiroquai), Stare into the sun (Graffiti6), Het regent zonnestralen (Acda & de Munnik)

PAUZE

Foto's: Lisanne Bosch

Copyright Webmaster PvH