Oud-leerlingen hebben zin in "Terugkomavond"


Om de huidige eindexamenleerlingen van havo, vwo en gymnasium in contact te brengen met oud-leerlingen organiseert de Philips van Horne op vrijdag  21 januari 2011 een zogenaamde “Terugkomavond”.

Deze avond is bedoeld om de huidige Tweede fase leerlingen meer inzicht te geven in de overgang van middelbare school naar HBO of universiteit.


Mooie verhalen van opleidingen, meeloopdagen en open dagen zijn nuttig, maar ondanks dat loopt de studie op de hogeschool soms niet goed.


De eindexamenkandidaten kunnen vragen stellen aan oud-leerlingen en luisteren naar hun ervaringen.  Inmiddels hebben zich al zeventig oud-leerlingen aangemeld.



Om de deelname van de eindexamenleerlingen aan deze avond te vergroten heeft de Philips van Horne alle leerlingen van de bovenbouw via een schriftelijke uitnodiging op de hoogte gesteld van deze avond.
 
Het programma zal er als volgt uit zien:
Vanaf 17.00u                       Inloop oud-leerlingen
17.30/18.00u -19.00u        Warme maaltijd voor oud-leerlingen en bijkletsen met oud-
                                            klasgenoten en/of docenten 
19.00u - 20.30u                  Inloop van de Tweede Fase Leerlingen
20.30u - 21.30u                  Gezamenlijke afsluiting met een hapje en een drankje


 
Oud-leerlingen die deze avond (met een hoog reüniegehalte)  willen bijwonen en bereid zijn om hun studie-ervaringen door te geven kunnen zich aanmelden via de decanenportal op www.philipsvanhorne.nl . Klik in het menu van de portal op Actueel en daarna op terugkomdag oud-leerlingen. Oud-leerlingen kunnen zich ook aanmelden per mail naar: terugkomdag@pvanhorne.nl



 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Informatie: Fons Heuvelmans / Michel van Dooren (decanen)
Tel. 0495-431030
Postadres school: Wertastraat 1 - 6004 XG Weert
e-mail: terugkomdag@pvanhorne.nl

 

Copyright Webmaster PvH