Keigezellige klassenfuif van Brugklas H

Op 19 november heeft klas B1H een gezellige klassenfuif georganiseerd.

Bijna alle leerlingen waren aanwezig.

De leerlingen zelf hadden alles verzorgd.

De mentor had voor de ruimte gezorgd.
Het thema van de avond was “black & white”, wat er voor zorgde dat het huis versierd werd met allemaal zwart/witte ballonnen en slingers.

Maar ook de leerlingen pasten zich aan aan het thema en kwamen allemaal in het zwart/wit. Dit alleen al zorgde voor een leuke sfeer.

 

 

De hele avond was prima verzorgd. Er was een professionele  muziekinstallatie met discolichten. Iedereen kon zijn voorkeursmuziek opgeven die dan door Jim gedraaid werd en later kon iedereen zelf proberen achter de installatie te staan. Het slowen vonden veel jongens toch nog wel een beetje eng.

 


Door het mooie weer die dag konden we echter ook van de tuin gebruik maken. Er werden 2 vuurkorven opgesteld en daaromheen stoelen. Bij het vuur zitten was heerlijk en er werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Rondom de vuren werd gezellig gekletst of werden griezelverhalen verteld.

De buurt werd regelmatig opgeschrikt door gegil als er weer iets engs verteld werd of als een groepje naar een eng schuurtje gelopen was en daarbinnen iemand met gitzwarte ogen en haar zag.


Het eten en drinken was door een groepje meiden verzorgd en er was voor iedereen voldoende. Chips, nootjes, komkommer, tomaten enz. zorgden ervoor dat niemand met lege maag naar huis hoefde te gaan. De marshmallows, speciaal voor bij het kampvuur, maakten de avond compleet.

Aan het einde van de avond had Niels nog een verrassing. Uit zijn rugzak toverde hij graffitispuitbussen tevoorschijn. Alle muren mochten volgespoten worden met graffiti. Dit was voor velen een hele belevenis. Sommigen spoten heel voorzichtig, anderen waren meteen heel groots bezig. De verf stonk wel, maar dat nam iedereen voor lief.
Tot slot nog even met zijn allen opruimen en toen zat de avond er al weer op. Een avond vol gezelligheid, disco en kampvuur.
Wij hebben genoten!

 

Impressie van leerlingen

 

De klassenfuif van b1h was op op vrijdag 19-11-2010.


Toen we s’avond op het feest kwamen waren er al een paar mensen, die al wat eerder kwamen. Er was drinken en eten.


Er was muziek .

Later op de avond moest er geslowd worden er deden een paar jongens mee maar we gaan geen namen noemen. Het was een leuke avond, er was zelfs een kampvuur met marshmallows.
En er was ook een schuurtje  dat eng was.
Want er waren mensen die in dat schuurtje gingen zitten en dan de rest bang maken.
Voor de rest was het erg gezellig

Groetjes b1h :) 
En mevr. Brinkmans
 


p.s moeten jullie ook doen

De dag na het feest...

Foto's: Rian Brinkmans

Copyright Webmaster PvH