Uitnodiging aan ouders en leerlingen! Doe mee met "Weert in Dialoog"

Doe mee met de eerste Weerter Dag van de Dialoog...!

 

 

 

 

Met trots presenteren oud-leerlingen Astrid Jacobs en Jacqueline Slenders de eerste "Weerter Dag van de Dialoog". 


Op 8 November gaan op zo'n 25 plekken, verspreid over de hele stad, Weertenaren in gesprek over één gezamenlijk thema: SAMEN! (wonen, leven, werken)
.



Een dialoog is een gesprek waarin kennismaking, ervaringen uitwisselen en dromen over hoe je idealiter samen leeft centraal staat.

 

Jacqueline en Astrid: "We gaan eens niet in debat, niet in discussie en we hebben ook geen beladen agenda. U zult verstelt staan wat er loskomt als we eens niet "ergens naartoe werken". In management kringen noemen we dit ook wel non-lineair denken. Wij noemen het een goed gesprek met een gezonde portie nieuwsgierigheid.

Namens alle partners en mede co-creatoren nodigen zij ouders en leerlingen uit deel te nemen aan een van deze mooie gesprekken. Een dialoog gesprek duurt twee uur. Er zijn zoveel verschillende gesprekken in de stad dat belangstellenden bij wijze van spreken de hele dag in Dialoog zouden kunnen zijn.

"Meedoen geeft iedereen een prachtige kans om Weert en haar Weertenaren te (her) ontdekken. Het is een feest van verbinding. belangstellenden kunnen op onze website zelf een keuze maken voor een van de gesprekken en men kan zich aanmelden bij de desbetreffende organisator!

 

 

Saillante momenten op een rij:

 


Van 8.00 - 9.00 uur gaat de Dag van de Dialoog van start met een heerlijke ontbijtbijeenkomst in het hart van de Muntpassage. Kom ook en maak kennis met de essenties van Dialoog. Wie wilt aanschuiven aan een "echt" dialoog gesprek dan heet Maurice Jessen (supermarkt manager Albert Heijn) zijn gasten van harte welkom om aansluitend aan de ontbijtbijeenkomst aan de eerste Weerter dialoog tafel aan te schuiven. Aanmelden kan via nieuwsgierig@weertindialoog.nl



Om 15.00 uur start WORD UP! een bruisende dialoog bijeenkomst met jongeren van het Kwadrant, stagiaires van Punt Welzijn, Politie Trainees, jongeren van GO Talent en nog veel meer aanwas. Grafitti kunstenaar Gart Smits maakt samen met jongeren en andere genodigden een spetterend werk over het thema van dit jaar: SAMEN.

Ruud Rullenraad van de Floor Burning Crew borduurt verder op het thema in breakdance style!

Daarnaast starten er dialogen aan prachtige door kunstenaars ingerichte tafels en op heuse picknick spots voor een goed gesprek met jongeren.

Belangstellenden zijn te gast in de spannende nieuwe kunstenaarsbroedplaats Perron C (Parallelweg 168). WORD UP! is voor genodigden maar wie super nieuwsgierig is. mail dan, wie weet is er een plekje over.

We zouden iedereenook willen vragen om WORD UP! onder de aandacht van Weerter jongeren te brengen. Zij kunnen zich aanmelden via WORDUP@weertindialoog.nl 

en een kijkje nemen op www.WeertinDialoog.nl/WORDUP

 



Van 20.00 tot 21.00 uur wordt het feest van verbinding afgesloten en worden de ervaringen uitgewisseld.

Plaats: Perron C (Parallelweg 168) en natuurlijk, met dank aan Albert Heijn, onder het genot van een hapje en een drankje.  

 

Aan verrassingen voor deze avond wordt hard gewerkt.

 

Jaqueline en Astrid: "Zou het niet fantastisch zijn om de eerste oogst gezamenlijk te delen? Wij hebben u er heel graag bij! Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een van de andere bijna 25 gesprekken in de stad. Kijkt u hier voor een overzicht! Wij hopen u te mogen begroeten op 8 November en heten u nogmaals heel erg hartelijk welkom! Meldt u aan bij de organisator van het gesprek van uw keuze, per mail of bel ons!).

We zien u graag op donderdag 8 November, de eerste Weerter Dag van de Dialoog!"


Meer informatie over het initiatief vindt u op www.weertindialoog.nl 



Partners:

  • Albert Heijn,
  • Gemeente Weert,
  • Stichting Land van Horne,
  • Punt Welzijn,
  • Rabobank Weerterland
  • en Cranendonck en Wonen Limburg.


 

 

Volg het laatste nieuws op www.facebook.com/WORDUPWeertinDIaloog




Copyright Webmaster PvH