The Oaken Towels in voorprogramma Nick en Simon

De winnaars van het 25e Van Horne Pop, de swingband The Oaken Towels, traden maandag 17 juni op in het voorprogramma  van Nick en Simon. 

Het succesvolle optreden vond plaats in een bomvolle zaal van de Holland Evenementen Groep in Zoelen, in de buurt van Den Bosch.


Nick en Simon zijn actief als ambassadeurs van stichting Edukans en geven voor deze organisatie een benefietconcert.

 

Edukans zet zich in voor beter onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden. 


De Philips van Horne steunt dit schooljaar een onderwijsproject van Edukans in Oeganda.
Het project is aangedragen door de oud-leerlingen Nicole Saha en Shirin Senden. Zij bezochten begin 2012 enkele scholen in het arme Oeganda.

Onlangs organiseerde de Leerlingenraad nog de actie "Just Don't Eat" voor het Philips van Horne onderwijsproject 2012-2013.



The Oaken Towels
The Oaken Towels bestaan uit jonge, talentvolle Weerter muzikanten.
De band is opgericht in november 2012. The Oaken Towels (TOT)wordt gevormd door een strak combo en een enthousiaste zanger aangevuld met swingende blazers. 

"TOT" speelt bekende en minder bekende pop, blues, swing- en soul nummers van o.a.  Michal Bublé, Joe Cocker en The Blues Brothers.


Ondanks hun korte bestaan hebben The Oaken Towels al talloze optredens verzorgd bij o.a. de finale van de Battle Talents op de Grote Markt, diverse feestjes, Café Wups Pub (uitgezonden op WeertFM) en het Philips van Horne muziekgala in het Munttheater.

Daarnaast zijn The Oaken Towels de trotse winnaars van de 25ste editie van Van Horne Pop geworden!
Binnenkort zullen The Oaken Towels ook te horen zijn in café de Harmonie, openluchttheater de Lichtenberg en stadsschouwburg Sittard-Geleen.

 


Meer informatie: www.theoakentowels.tk of www.facebook.com/theoakentowels

Copyright Webmaster PvH