De Huiswerkklas start weer!

 

 

Beste ouders / verzorgers,

 

 

U kunt weer inschrijven voor de huiswerkklas, de plaats waar onderbouwleerlingen iedere dag welkom zijn om anderhalf uur in rust en onder toezicht huiswerk te maken en toetsen voor te bereiden.

Ze kunnen vragen stellen aan de toezichthouders om de stof te verduidelijken en zich laten overhoren.


Door meerdere keren per week in de Huiswerkklas te komen, worden leerlingen gemotiveerd en gestimuleerd om de te bestuderen stof beter en herhaaldelijk te oefenen en te bestuderen.

Het halen van de verschillende proefwerken wordt hierdoor vergemakkelijkt.

 


In de Huiswerkklas wordt gewerkt met kleine groepen en een vaste toezichthouder. Het is voor leerlingen ook mogelijk om op de computer te werken, om bijvoorbeeld te leren met de programma’s op het schoolnetwerk of om verslagen te maken.

 

Wekelijkse evaluatie

Leerlingen kunnen zo na de reguliere schooltijd al heel effectief wat aan hun huis- en leerwerk doen.
Uit ervaring weten we dat contact met u, de ouders/verzorgers, van groot belang is. Wij zullen u dan ook in een wekelijkse evaluatie op de hoogte houden van de prestaties van uw kind.

Indien u extra wensen, opmerkingen of klachten heeft, staan wij daar voortdurend voor open.


Inschrijven
Om uw kind in te schrijven voor de huiswerkklas, of als u meer informatie wilt, gaat u naar www.hwklas.nl. De Huiswerkklas zal dit schooljaar starten op 24 september voor havo/vwo en op 1 oktober voor het vmbo.

 

Hoe eerder u inschrijft, hoe zekerder uw kind is van een plek.

Copyright Webmaster PvH