Stem op het "High Tech your Future" idee van Abdullah Sarai en Alex Dings van vwo 5

Abdullah Sarai en Alex Dings doen mee aan de techniekwedstrijd  "High Tech your Future"


De verkiezing “High Tech Your Future!” wordt georganiseerd door “DSM”, “SABIC”, “Jet-Net” en het “Technocentrum Zuid-Limburg”.

Om ervoor te zorgen dat hun profiel de titel wint, is het belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe kun je stemmen?

http://www.hightechyourfuture.nl/candidate/details/3940/

 

Hoe: linksboven op stemmen klikken, formulier invullen en in de mail op de link klikken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

En hoe verder?

Voorronde van de verkiezing

Tijdens de eerste stemronde mag iedereen 1x stemmen op zijn of haar favoriete profiel. De top twintig met de meeste stemmen gaat door naar de halve finale. De eerste stemronde start op donderdag 15 november 2012 en duurt tot woensdag 20 februari 2013 klokslag 12:00 uur.

 

De halve finale

Op donderdag 21 februari 2013 wordt om 14:00 bekendgemaakt welke 20 groepjes de meeste stemmen (publieksstemmen + vakjury) hebben ontvangen en doorgaan naar de halve finale. De halve finale loopt van donderdag 21 februari 2013 tot en met donderdag 4 april 2013. De top 5 met de meeste stemmen gaat door naar de finale.

 

Finale

Op donderdag 4 april 2013 wordt bekendgemaakt welke 5 groepjes de meeste stemmen hebben ontvangen en doorgaan naar de finale op vrijdag 5 april 2013.
Tijdens de finale op 5 april 2013 kunnen de bezoekers van het techniekevenement vanaf 12:00 per sms + online Live stemmen op zijn of haar favoriete groepje. Ook zal een vakjury bonusstemmen toekennen.

 

Bekendmaking en prijsuitreiking High tech your future!

Aan het einde van de finaledag wordt bekendgemaakt welk groepje de verkiezing “High tech your future!” gewonnen heeft. Dit zal gebeuren tijdens een feestelijke bijeenkomst waarbij alle deelnemende scholieren, ouders, partners en andere genteresseerden van de verkiezing uitgenodigd zijn. De locatie van de uitreiking zal later worden bepaald.

 

Prijzenpakket

Wat kunnen leerlingen winnen?

Door deel te nemen, speel je je in de kijker van grote bedrijven in de Limburgse technische sector. Als je een goed idee hebt, maak je dan ook kans dat jouw idee door n van deze bedrijven, i.s.m. jou, verder doorontwikkeld wordt.

Naast de ‘High tech your future!-trofee’ zijn er de volgende prijzen te winnen: iPad’s, iPod’s, dikke geldprijzen, een Playstation 3 en nog veel meer…

 

Copyright Webmaster PvH