Promotie internetverkiezing 'High tech your future!' op Philips van Horne

Promotie internetverkiezing 'High tech your future!'

Namens DSM, SABIC, Jet-Net en het Technocentrum Zuid-Limburg bezocht Luc Lebens dinsdag 30 oktober naar de Philips om tijdens het 3e en 4e lesuur in een zestal klassen de internetverkiezing "High Tech Your Future" te promoten.
Met het uitdelen van flyers aan leerlingen werd de aftrap gegeven voor deze verkiezing.

 

Het doel is jongeren en hun omgeving een beter beeld te geven van de beroeps- en carrièremogelijkheden met een technische opleiding.
 
Havo-en vwo-leerlingen (1e tot en met 6e klas) konden zich in groepjes van maximaal 4 personen inschrijven via www.hightechyourfuture.nl.

Hier moest een aantal algemene vragen worden beantwoord.
Bovendien mochten de groepjes een zelfverzonnen handige technische uitvinding beschrijven of omschrijven welke technische ontwikkeling, in hun ogen, onze toekomst gaat veranderen.

Zo speelden de leerlingen zich in de kijker bij de deelnemende bedrijven en deze bedrijven hebben aangegeven een goed idee samen met de leerlingen te willen uitvoeren.
 

Leerlingen konden zich aanmelden  (alleen of als team van maximaal vier personen) en maken  kans op prijzen  als de HTYF-trofee, dikke geldprijzen, Playstation 3 en meer).
 
Aanmelden gaat heel makkelijk via www.hightechyourfuture.nl

 

EEN IMPRESSIE...

Foto's: Gerrie Verhaegh /Herbert Keijers

Copyright Webmaster PvH