Traditionele openingsvergadering personeel Philips van Horne

Onder het motto “Bouwen aan de toekomst en behouden wat goed is” sprak locatiedirecteur Peter-Mathijs Linsen maandagmorgen het personeel toe.


Hij ging in zijn toespraak niet alleen in op de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs en de fantastische examenresultaten van het afgelopen jaar maar ook op de “lief- en leed” gebeurtenissen tijdens de grote vakantie.



Ook feliciteerde hij namens de gehele scholengemeenschap twee jubilarissen. Allereerst Mien Cuppens die 25 jaar verbonden is aan de Philips van Horne, eerst als interieurverzorgster (teamhoofd) en de laatste zes jaar, naast Frans Sahertian, als receptioniste/telefoniste bij de helpdesk.

Vervolgens werd aardrijkskundedocent Cor Hendriks (62) in het zonnetje gezet. Hij was op 14 juli maar liefst veertig jaar werkzaam in het onderwijs.


Beiden kregen een geschenkbon.



Tevens stelde de locatiedirecteur een aantal nieuwe docenten voor aan het personeel en twee nieuwe teamleiders: Paul Penders (havo onderbouw) en Lea Steenhagen (mavo 1 en 2).

 


Na de officiële start van het schooljaar vonden er tot half twaalf sectievergaderingen plaats en teambijeenkomsten.

 


Om twaalf uur startten de introductiedagen en werden als eersten de nieuwe brugklassers verwelkomd bij de fietsenstalling.
 

Foto's: Jan Leenders

Sectievergaderingen

Teamvergaderingen

Copyright Webmaster PvH