Feestelijke uitreiking TTO-certificaat


De eerste lichting TTO-leerlingen van de Philips van Horne heeft eind vorig schooljaar het  ‘advanced Anglia exam’ gedaan. 

Op vrijdag 3 oktober werd door de  TTO-coördinatoren Jeroen Segers en Marc Wassen het  Anglia-certificate en het  Philips van Horne-certificaat uitgereikt waarmee het TTO-onderwijs in de onderbouw officiëel is afgerond.

De hele groep is hiervoor  ‘with a distinction grade’ geslaagd. Dit betekent dat alle leerlingen  minimaal 85 % goed hadden. 

Dit is een compliment waard!

Sector-directeur S. Lommen benadrukte deze avond nog eens het belang van de keuze voor TTO voor de Philips gezien het belang van de Engelse taal in de internationale communicatie.

Ex-mentor mevr. S. Engbersen  blikte op een enthousiaste manier terug op de afgelopen drie jaar: van de vele media-aandacht voor de eerste TTO-klas op de Philips, de kinderziektes, de TTO-activiteiten  tot en met de studiereis naar Stockholm in het 3e schooljaar. 

Na drie jaar tweetalig onderwijs hebben deze leerlingen een behoorlijke  Engelse basis waar ze veel plezier van zullen hebben! De avond werd afgesloten met een feestelijk hapje & drankje.

 

LB

Foto's:

Lisanne Bosch

Copyright Webmaster PvH