Kledingactie onder personeel Philips van Horne voor Afghanistan-project van Najla Sarai

Najla Sarai, leerling van Vwo 6, voert al meer dan een jaar actie voor een basisschool in het dorpje Tagai Khoaja, ten noorden van Kabul, de hoofdstad van Afghanistan.
Dit onderwijsproject is in dit jubileumjaar geadopteerd door de Philips van Horne. De diverse acties ten behoeve van dit onderwijsproject zijn een succes. Zo heeft gymnastiekdocent Bert van Dijk via sponsoring meer dan 2500 euro bij elkaar gelopen tijdens de Marathon van New York. Verscheidene bedrijven als de Rissegroep en de Rabobank hebben gelden gedoneerd voor de basisschool in Afghanistan. Totaal is er op dit moment al meer dan 10.000 euro opgehaald.

 

Kledingactie

De komende maand staat er een kledinginzameling op het programma.Daar Afghanistan een landklimaat heeft, zijn de winters zeer streng met veel sneeuw. Veel inwoners in het dorpje Tagai Khoaja hebben geen of weinig warme kleding of schoenen tot hun beschikking. Vandaar dat aan het personeel van de Philips van Horne gevraagd wordt mee te doen aan deze actie en oude bruikbare kleding en schoenen in te leveren op school. het gaat name met name om warme truien, jassen en laarzen, maar ook andere soorten kleding is welkom.De kleding kan in afgesloten zakken worden ingeleverd bij de receptie.Voor meer informatie over de actie voor Afghanistan kunt u terecht op:www.actievoorafghanistan.web-log.nl

 

Copyright Webmaster PvH