Rowwen Hèze op jubileumfeest van Philips van Horne

In het kader van het 40-jarig jubileum van de Philips van Horne geeft Rowwen Hèze, twee dagen voor de grote Reünie, op donderdag 25 september een groot concert in de feesttent op het schoolterrein, hoek Graafschap Hornelaan-Herenstraat.
Support acts zijn de (ex-)Philips van Horne bands SAT2D (Pinkpop 2008) en Lettuce (winnaar van Horne Pop 2008).
Tijdens het concert van Rowwen Hèze zal ook oud-leerling Linda Smeets enkele nummers meespelen met de band. Linda Smeets is bovendien ook te horen op de nieuwe single van Rowwen Hèze die binnenkort uitkomt. Het nummer heet “Vur altied is veurbeej” en is een duet met Jack Poels.
Het concert begint om 19.00. Entree: 16 euro.

Voorverkoop
Kaartjes zijn te koop bij diverse voorverkoopadressen in Weert, Nederweert en Stramproy: Philips van Horne, Kollee Muziek, Kefee de Hermeni-j , Bruna Willems Weert, Bruna Gommans(Nederweert),
Cafetaria Jaco (Boshoven), Super de Boer (Leuken) en Benelux KBH in Stramproy.

Rowwen Heze
Het is voor de tweede keer dat Rowwen Hèze een jubileumfeest van de Philips van Horne gaat opluisteren met een concert.
In 1993, tijdens het 25-jarig jubileum van de Philips van Horne, speelde Rowwen Hèze de “sterren van de hemel”. Het werd een fantastisch, alcoholvrij (?) concert met van Horne Pop winnaar Guarantee (1992) in het voorprogramma.

 

SAT2D
SAT2D is dit jaar helemaal doorgebroken. Deze talentvolle rockband won in 2005 en 2006 het fameuze van Horne Pop festival op een zeer overtuigende wijze. Toen al waren de kritieken lovend. Daarna is het snel gegaan Hun optredens werden grootser en grootser en door de media bleven ze niet onopgemerkt. De band won 'Nu of Nooit 2007' en opende op 30 mei 2008 Pinkpop tussen grootheden als The Foo Fighters, Metallica, Rage against the Machine. Afgelopen zomer was SAT2D op diverse festivals te vinden, o.a. in het Goffert stadion in Nijmegen als support act van Tokio Hotel.

 

Lettuce
Lettuce was de winnaar van Van Horne Pop 2008. De band speelt covers en eigen nummers.

Lettuce, SAT2D en Rowwen Hèze

Copyright Webmaster PvH