Nieuwsbrief 4

Nieuwsbrief 3
Vanwege onze drive bevatte de laatste nieuwsbrief te veel foto’s, waardoor de mail te groot werd. Wij bieden onze excuses aan en zullen meer verwijzen naar de website en minder zware bestanden meesturen. Zie www.philipsvanhorne.nl (jubileum)


Aanmelden voor de reünie
De afgelopen weken hebben we gemerkt dat niet alle aanmeldingen zijn opgenomen in de lijst van “reeds aangemelde personen”. Daarom vragen we jullie te controleren of je inderdaad bent opgenomen in de lijst. Zo niet, meld je dan nogmaals aan via het aanmeldingsformulier of stuur een mail naar jubileum@pvanhorne.nl.
Bij reünisten die in de gegevens een apostrof hebben gebruikt, kunnen problemen zijn voorgevallen.


Betalen voor de reünie
We vragen je het bedrag van € 17,50 zonder buffet of € 27,50 met buffet over te maken op rekeningnummer 17.69.32.321 ten name van Philips van Horne te Weert onder vermelding van reünie, achternaam, eventueel meisjesnaam en je voorletters.
De komende weken sturen we je per email een bevestiging van betaling als deze bij ons binnen is. Deze e-mail geldt dan als betalingsbewijs en neem de mail daarom mee naar de reünie.


Jubileumboek
Tijdens de reünie is de presentatie van het jubileumboek een van de hoogtepunten zijn. Wij zijn blij en trots dat we dit boek voor een bedrag van slechts € 15 aan jullie kunnen aanbieden. Wil je verzekerd zijn van een exemplaar, maak dan gebruik van de voorinschrijving van het boek. Je ontvangt dan op 27 september, tijdens de reünie, van ons het boek. We kunnen het boek ook opsturen, de kosten bedragen dan € 15,00 + € 3,00 verzendkosten = totaal € 18,00.
Er is op de reünie geen mogelijkheid tot pinnen.


Programma tijdens de reünie
Ook het dagprogramma krijgt steeds meer gestalte. Tot 19.00 uur krijg je de mogelijkheid tot het volgen van een gastles van een van je oud-docenten. Ook kun je een rondleiding krijgen door de school, die de afgelopen jaren meerdere malen aanzienlijk is verbouwd.
Daarnaast kun je in het gebouw foto’s en ander materiaal te bekijken van de verschillende reizen die door de school zijn georganiseerd naar onder andere Griekenland, Rome, Londen, Duitsland en Praag. Verder is er ook ruim aandacht voor de zes musicals, die in een apart lokaal zijn ondergebracht.
De aula’s zijn verder versierd met onder andere foto’s uit ons schoolarchief.
Tenslotte krijgt de Archeologieclub uiteraard ook de mogelijkheid om hun foto’s en materiaal tentoon te stellen. Hierbij vergeten we uiteraard niet de eerste buitenlandse winnaar van de Zilveren Anjer Gerrit Hasendonckx.
Verder wordt het jubileumboek gepresenteerd en is er de mogelijkheid om foto’s te laten maken.
In de tent wordt ook aandacht besteed aan een aantal Derde Wereld-acties van (oud)-leerlingen.


Rubriek: “persoon gezocht”
De laatste tijd hebben we een aantal keer de vraag gekregen of we het adres, mailadres of telefoonnummer van een oud-leerling hebben. Zo ook de vraag van Suzan Leatomu; zij is namelijk op zoek naar Marian(ne) de Bakker of Bakker. Zij woonde destijds in Nederweert en heeft in 1981 eindexamen havo gedaan. Heeft iemand haar huidige adresgegevens, telefoon of email, dan vragen we je deze naar jubileum@pvanhorne.nl te sturen. Wij gaan hier zorgvuldig mee om.
Ben je zelf ook op zoek naar een oud-klasgenoot en wil je met hem of haar in contact komen, stuur dan eveneens een mail naar jubileum@pvanhorne.nl met de naam van de betreffende oud-leerling, het jaar en eventueel andere zaken.


Buffet van Davy Gielen ook vegetarisch…
Het buffet is uitgebreid. Zie voor een gehele beschrijving de jubileumsite www.philipsvanhorne.nl, Er is ook een optie “vegetarische maaltijd”.
Je krijgt dan aardappel/groentesalade in plaats van rundvleessalade. De overige salades zijn allemaal vegetarisch en de warme gerechten bestaan uit vegetarische balletjes met tomatensaus en vegetarische satéstokjes met satésaus.
Wil je gebruik maken van een vegetarisch buffet geef dit dan voor zaterdag 20 september door via een mail naar jubileum@pvanhorne.nl.


Vervoer naar de reünie
Vanwege het kermisweekend staat Weert vol met auto’s en vrachtauto’s. Daarom vragen we jullie zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Er rijdt vanaf 14.00 uur een pendelbus van het station naar school, die voor de reünisten gratis is. Kom je met de auto probeer dan zoveel mogelijk de auto bij je familie te zetten of op het bedrijventerrein Graafschap Hornelaan.


Rowwen Heze, Sat2d en Lettuce in de feesttent
Op donderdag 25 september treedt Rowwen Hèze met in het voorprogramma Sat 2D (Pinkpop 2008) en Lettuce (Van Horne Pop winnaar 2008) op in de feesttent op het schoolterrein. Oud-leerlingen kunnen vanaf kaarten bestellen via jubileum@pvanhorne.nl. Geef hierbij naast je naam ook aan in welk jaar je op school bent gekomen, van school bent gegaan en hoeveel kaarten je wilt bestellen. Zie voor de rest de meegestuurde flyer. Wees er snel bij want op is op. De vrije voorverkoop start op 29 augustus.
Voorverkoopadressen:     
Weert:    
Philips van Horne, Kollee Muziek, Kefee de Hermeni-j, Bruna Willems,
Cafetaria Jaco (Boshoven), Super de Boer (Leuken)
Nederweert:    Bruna
Stramproy:    Benelux KBH

Heb je vrienden, kennissen of jaargenoten die nog steeds niet op de hoogte zijn van het 40-jarig jubileum en de reünie? Stuur ze een mailtje of attendeer ze op www.philipsvanhorne.nl



Vragen, opmerkingen en wensen? Mail naar:  jubileum@pvanhorne.nl.






Copyright Webmaster PvH