Philips van Horne start nieuwe huiswerkklas


Dit schooljaar biedt de Philips van Horne de mogelijkheid om leerlingen buiten schooluren onder toezicht huiswerk te laten maken. Behalve het maken van huiswerk wordt ook aandacht besteed aan proefwerken, overhoringen en andere toetsen. De toezichthouders zijn daarnaast in staat om de huiswerkvragen te beantwoorden.


 
De Philips van Horne biedt deze huiswerkklas aan voor alle leerlingen uit de eerste vier leerjaren. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal 15 personen. In deze groepjes wordt de orde bewaard door een (vaste) toezichthouder. Deze stimuleert de leerlingen om huiswerk te maken en om de opgegeven leerstof te begrijpen. Voor eventuele proefwerken, overhoringen of andere toetsen kan worden overhoord. Door herhaaldelijke oefening zullen de prestaties van uw kind verbeteren.


 
Binnen de huiswerkklas is het ook mogelijk om met de computer te werken. Verslagen en presentaties kunnen dus ook al op school worden gemaakt, waardoor er 's avonds meer tijd is voor aangenamere bezigheden.


 
Uit ervaring weten we dat contact de ouders/verzorgers, van groot belang is. Ouders en verzorgers zullen dan ook in een maandelijkse evaluatie op de hoogte gehouden worden van de prestaties van zoon of dochter.


 
Voor meer informatie over de huiswerkklas, zoals de tijden en de kostenkan men terecht op www.philipsvanhorne.nl/huiswerkklas. Via deze website is het ook mogelijk om leerlingen aan te melden.
Vragen en opmerkingen: huiswerkklas@pvanhorne.nl


 
Belangrijk! Ouders die hun kind laten deelnemen aan het eerste tijdvak (vanaf 15 september), dienen zich vóór die tijd aan te melden via de website www.philipsvanhorne.nl/huiswerkklas

 

Copyright Webmaster PvH