Jubileumboek 40 jaar "Philips" vóór en dóór (oud)-leerlingen en personeel

Beste (oud-)leerling en (oud) personeelslid van de Philips van Horne,


Heb jij geschiedenis geschreven op de Philips van Horne?


Of je nu deze vraag met ‘ja’ of met ‘nee’ beantwoordt, je hebt nu de kans om geschiedenis te schrijven over de Philips van Horne.


Want in het kader van het 40-jarig jubileum van onze school, in het schooljaar 2008-2009, wordt er een jubileumboek gemaakt dat wordt geschreven voor (oud-)leerlingen en (oud-)personeelsleden, door (oud-)leerlingen en (oud-)personeelsleden. Het jubileumboek verschijnt op de reünie van 27 september 2008.


Herinneringen en anekdotes over jouw tijd op de Philips van Horne worden gebundeld in dit unieke jubileumboek.


Herinneringen aan o.a.:
* die ene docent of leerling,
* dat bepaalde vak,
* het feit dat je hopeloos verliefd werd op een klasgenoot,
* de excursies en reizen,
* de buitenschoolse activiteiten (de befaamde Carnavalsbals in de Poort van Limburg, van Horne Pop, activiteitendagen, de sport, de zes musicals, etc.).


En we willen natuurlijk graag antwoord op de centrale vraag: wat heeft de school jou eigenlijk geleerd? Heeft de school invloed gehad op je verdere leven?


Wij vinden het erg leuk als jij deze én/of andere herinneringen met ons deelt.
Om het allemaal wat toegankelijker te maken en je te helpen met je herinneringen hebben we een lijst gemaakt met onderwerpen waar je naar believen op kunt reageren.


Op

http://www.pvh40jaar.com/

 

tref je Philips van Horne-gerelateerde onderwerpen aan waarbij jij jouw herinnering(en) kwijt kunt.


Je hoeft natuurlijk niet bij alle onderwerpen iets te schrijven; laat alleen bij die onderwerpen iets achter, waarover jij het liefst iets wilt vertellen. Of je dit nu doet in een kort verhaaltje, of in één zin: dat laten we aan jou over. Je hoeft niet echt te letten op de schrijfstijl. Schrijf op wat je te binnen schiet en onze redactie doet de rest.


Buiten de geschreven herinneringen ontvangen we ook graag herinneringen in de vorm van foto’s. Heb je nog een leuke foto uit jouw middelbare schooltijd die met de Philips van Horne te maken heeft? Stuur deze dan naar jubileum@pvanhorne.nl o.v.v. je naam en een korte omschrijving.
Meer info lees je op http://www.pvh40jaar.com/.



Dus, jij wilt wel geschiedenis schrijven?
Laat dan uiterlijk 22 mei 2008 op http://www.pvh40jaar.com/ jouw eigen stukje Philips van Horne-geschiedenis achter en lees straks deze, én de herinneringen van jouw (vroegere) klasgenoten en docenten, terug in het jubileumboek ‘Veertig jaar Philips van Horne’!



Namens de redactie,

Suzanne Wolter
Eindredacteur

Voor vragen: e-mail: jubileum@pvanhorne.nl
Of tel.: 0495 - 431 035

"ROEP VRIENDEN EN KENNISSEN OP MEE TE SCHRIJVEN AAN HET JUBILEUMBOEK!..." (Suzanne Wolter)

Copyright Webmaster PvH