Lysanne Moonen uit B1F wint prijsvraag van Van Dijk Educatie en wint een XBox Elite!!

Lysanne Moonen uit brugklas F won afgelopen dinsdag de landelijke MyLearn4Life-prijsvraag van Van Dijk Educatie. Tijdens de wiskundeles werd Lysanne door twee medewerkers van Van Dijk Educatie verrast. De docent en mentor waren op de hoogte van het feit dat Lysanne had gewonnen, maar voor haarzelf was het complete verrassing.
De prijs? Een superdeluxe Xbox Elite t.w.v. € 449,= !!
Lysanne haar ideeen om MyLearn4Life te verbeteren waren onder andere leerzame spelletjes, meer kleur, achtergrondmuziek, prijsvragen waarbij je iets kunt winnen en een chatpagina over de vakken.


Naast Lysanne is er slechts één andere winnaar, namelijk een leerling van het Twents Carmel College in Losser. Bijna 2.000 leerlingen uit heel Nederland deden mee aan de prijsvraag en stuurden hun beste ideeën in om MyLearn4Life te verbeteren.

MyLearn4Life is de nieuwste dienstverlening van Van Dijk Educatie. Het is een persoonlijke omgeving op internet (www.mylearn4life.nl) waar leerlingen hun betaalde en gratis digitale (online) lesmateriaal kunnen gebruiken (met slechts één eigen gekozen inlognaam en wachtwoord!).
Op grond van het bestelde ‘boeken’pakket heeft Van Dijk Educatie voor elke leerling op maat een MyLearn4Life-omgeving klaargezet.
De vele ideeën die Van Dijk Educatie heeft binnengekregen worden momenteel geëvalueerd en in april/mei krijgt MyLearn4Life een nieuwe vormgeving en vele nieuwe functionaliteiten. Blijf dus kijken op www.mylearn4life.nl


Overige ontwikkelingen: Digitaal lesmateriaal in Teletop!
Stichting LVO, SG Philips van Horne, Teletop (de elektronische leeromgeving) en Van Dijk Educatie zijn bezig met het opstarten van een project waarbij het betaalde en gratis digitale lesmateriaal (dat nu in MyLearn4Life op leerlingniveau klaarstaat) binnenkort ook vanuit Teletop is te benaderen. Meer informatie: Peter Cox.

Foto's: Suzanne Wolter

Copyright Webmaster PvH