Reünie “40 jaar Philips van Horne” ook voor oud-leerlingen van vóór 1968…

Een aantal oud-leerlingen van de vroegere fusiescholen Pensionaat St. Louis, MMS Ursulinen, het Gymnasium van de Paters van de Heilige Geest en de beide stadsmulo’s wil ook deelnemen aan de grote Reünie van de Philips van Horne sg op zaterdag 27 september a.s.
“Het zijn juist deze scholen die de Philips van Horne vorm hebben gegeven”, aldus enkele briefschrijvers.
Ook de Jubileumcommissie van de Philips van Horne is van mening dat de reünie open moet staan voor deze omvangrijke groep. Wel hoopt de Jubileumcommissie dat deze groep oud-leerlingen zoveel mogelijk zelf via e-mail klas- en jaargenoten op de hoogte stelt van de reünie.
Ook wordt verwezen naar de website van de school: www.philipsvanhorne.nl


Aanmelden voor de reünie 40 jaar Philips van Horne kan via het aanmeldingsformulier op de website van de school www.philipsvanhorne.nl,

via www.pvh40jaar.com

of via e-mail:jubileum@pvanhorne.nl

Ook het programma is op deze twee sites te vinden.
 
Als aanmelden via internet niet mogelijk is dan kan dit ook telefonisch:  
Arno Verrijth, 0495 - 431030, bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 16.30 uur

Tijdens de reünie is er ruimschoots gelegenheid jaargenoten, (oud)docenten, vrienden en bekenden te ontmoeten. Er zijn (foto)exposities, filmvoorstellingen en bijeenkomsten rond thema’s als musicals, werkweken, reizen (o.a. Griekenland, Praag, Berlijn), etc.


Op deze dag is een professionele fotograaf aanwezig die van alle leerjaren een groepsfoto maakt.


Uiteraard is er ook veel live muziek (o.a. oud van Horne Pop winnaars Guarantee en Route 66) en is het jubileumboek “40 jaar Philips van Horne” verkrijgbaar.





Copyright Webmaster PvH