Muziekgala 2008.

De jaarlijkse van Horne Muziekgala vindt dit jaar plaats op maandag 7 en dinsdag 8 april in et Munttheater.

Het belooft weer een schitterend programma te worden met klassieke en lichte muziek, gepresenteerd door de eindexamenclusters muziek en vele andere muzikale leerlingen en collega’s van onze school. We hebben dit jaar drie voorstellingen, omdat andere jaren vaak mensen teleurgesteld moesten worden als de kaartjes uitverkocht waren.


De middagvoorstelling op dinsdag 8 april is speciaal bedoeld voor de leerlingen van klas 1 en 2 en hun mentoren. Als een klas besluit met hun mentor daar naar toe te gaan (of op zijn minst de meeste leerlingen van die klas) mogen de lessen van zowel leerlingen als docent voor die middag na het 5e lesuur komen te vervallen.


De voorstellingen zijn:
Maandag 7 april om 19.30 uur
Dinsdag 8 april om 13.30 uur
Dinsdag 8 april om 19.30 uur.


Kaartjes kosten € 5,- per stuk en zijn te bestellen via het aangehechte “Aanvraagformulier kaartverkoop”(laatste bladzijde van deze Echo), aan de balie van het Munttheater of via internet (www.munttheater.nl).

Maak je gebruik van het aanvraagformulier, vul dit dan volledig in en laat de machtiging door je ouders ondertekenen, lever het in bij de servicebalie en de kaartjes worden je thuis toegestuurd.


Wees er op tijd bij...

Copyright Webmaster PvH