Spectaculaire muziek- en dansshow in de Paterskerk

Rotary Weert organiseert op zaterdag 3 november in nauwe samenwerking met een groot aantal leerlingen van de Philips van Horne een muziek- en dansavond in de Paterskerk op de Biest. Tevens wordt er op diezelfde zaterdag om 14.00 uur een expositie geopend met als thema “Muziek en Dans”. Op deze tentoonstelling zijn ondermeer twaalf tekeningen te zien van leerlingen van de Philips. Deze tekeningen zijn ook uitgekozen voor de verjaardagskalender die door Rotary Weert binnenkort wordt uitgebracht. De opbrengst van deze kalender gaat naar twee onderwijsprojecten in de Derde Wereld.

 


Spetterende muziek- en dansshow in de Paterskerk

Talloze talentvolle leerlingen van de Philips van Horne verzorgen zaterdag 3 november een gevarieerde muziek- en dansshow in de monumentale Paterskerk. Er zijn spectaculaire optredens van de beroemde breakdancegroep Floorburnincrew en een  buikdansgroep bestaande uit Marleen Atsma,, Charelle Cardinaal en Linda Mesman. Ook wordt er gedanst door de dansgroep “Merce” o.l.v. Emmy Coolen.
Naast dans is er ook veel muziek te beluisteren. Er zijn optredens van de zangeressen  Laura Fuller, Sarah Neynens, Stefanie van Dooren en Lonne Meulen. Tevens werken mee op drums Bram Naus, gitaar Vera Rademaekers, Yanick Douven op trompet en Maikel Claessens op marimba. Aanvang: 20.00 uur.
Alle artiesten werken belangeloos mee aan dit evenement.
De opbrengst van de avond gaat naar projecten van oud-leerlingen in de Derde Wereld. Onder meer naar een onderwijsproject in Haïti en naar een onderwijsproject in Tanzania dat komend schooljaar door de Philips van Horne wordt gesteund. Dit project is aangedragen door de oud-leerlingen Rob Weekers en Hans Fuchs.


Binnenkort zal de leerlingenraad starten met de voorverkoop van de kaarten in de aula. De kaartjes kosten in de voorverkoop € 5 en € 7,50  aan de kassa bij de Paterskerk.



Voor meer informatie: mathildepil@hotmail.com

 

Maikel Claessens op marimba

Copyright Webmaster PvH