"Technologie is niet saai, suf en moeilijk..."

Alle 5 vwo-leerlingen met de profielen N&G en/of N&T gaan woensdag 7 november naar de Jet-Net Career Day in het Evoluon in Eindhoven. De begeleiding bestaat uit de docenten : A. Bruggeman, G. Ceelen, J. Piederiet en G.Verhaegh


De Jet-Net Career Day is een groots opgezette dag voor leerlingen uit de N-profielen van Jet-Net scholen. Het accent tijdens de gehele Career Day ligt op de beeldvorming ten aanzien van mogelijke loopbanen of beroepen binnen de exacte hoek. Dit wordt vormgegeven door de vele Jet-Net bedrijven.
Leerlingen kunnen in Eindhoven zien en ervaren dat technologie spectaculair, zinvol en maatschappelijk relevant is.
Ook krijgen zij voorbeelden te zien van interessante en aantrekkelijke carrièremogelijkheden in de technologie. Bij de Jet-Net Career Day gaat het om een boeiende mix van verwondering en informatie, helemaal toegesneden op de belevingswereld van jongeren.

Technologie is niet saai, suf en moeilijk...
Waar gaat het om? Jongeren op een verfrissende manier met technologie laten kennismaken…
Geen hogere wiskunde of ingewikkelde scheikundige formules; geen betogen over hoe belangrijk technologie is voor onze welvaart, maar veel praktische en vaak verrassende demonstraties en workshops, die duidelijk maken dat technologie helemaal niet zo saai, suf en moeilijk is als heel veel jongeren denken.

Info: G. Verhaegh

Copyright Webmaster PvH