Philips van Horne en Con Amore geven concert voor Warchild

Het jubilerende koor Con Amore uit Weert geeft samen met een groot aantal leerlingen en docenten van de Philips van Horne a.s. zondag 14 oktober twee benefietconcerten in het Munttheater. De nettoopbrengst is bestemd voor de hulporganisatie Warchild.
Het belooft een zeer afwisselende show te worden onder de regie van Johan Korten.

 

Namens onze school doen veel leerlingen uit de muziekclusters. Zo treedt er docentenband op bestaande uit Jeroen Segers gitaar, Pascal Cardinaal basgitaar en accordeon, Fons Heuvelmans piano en Thijs Bastiaans op drums.Solisten zijn: Yannick Douven trompet, Noud Kessels zang, Tim Crins sologitaar, Wendy van Dooren zang, Luca Bruijnaers solozang.


Ook de meidenrockgroep Forgotten Trouble, bekend van van Horne Pop en binnenkort te bewonderen op Nederweert Live, verzorgt een swingend optreden tijdens deze  theatershow in de Munt. Verder verlenen alle leerlingen van de bovenbouwclusters muziek H5, V5 en V6 hun medewerking.

 

Programma
Het programma is zeer gevarieerd.  Naast de rock van Forgotten Trouble worden er ook songs ten gehore gebracht van o.a. Queen, Marco Borsato en the Beatles. Audrey Califano en Stefanie van Dooren brengen het fantastische liedje Strani Amore, ondersteund door een klassiek ballet van Madelon van Hoef. Muziekdocent Fons Heuvelmans vertegenwoordigt o.a. het Franse chanson met de wereldhit “Nathalie”.
Uiteraard zijn er ook Afrikaanse nummers te beluisteren.

De middagvoorstelling begint om half drie en de avondvoorstelling om half acht.

Voor de laatste kaartjes voor het middagconcert(€ 8,-) en het galaconcert om 19.30 uur (€ 10,-) kan men terecht bij de muziekdocenten, koorleden of te bestellen via e-mailadres mia.p.janssen@home.nl. Telefonisch bestellen kan ook: 0495-536337

De netto opbrengst is bestemd voor War Child!

Forgotten Trouble rockt voor Warchild

Copyright Webmaster PvH