Puike prestatie Philips van Horne muziekclusters tijdens benefietconcert jubilerende Con Amore

 

Het jubilerende koor Con Amore uit Weert heeft samen met de muziekclusters V5, V6 en H5 en een aantal docenten van de Philips van Horne op zondag 14 oktober twee geslaagde benefietconcerten gehouden in het Munttheater. De netto-opbrengst was bestemd voor de hulporganisatie Warchild.

 

Het was een zeer afwisselende show onder de regie van Johan Korten.Een swingende docentenband zorgde voor een solide basis. De band bestond uit: Jeroen Segers gitaar, Pascal Cardinaal basgitaar en accordeon, Fons Heuvelmans piano en Thijs Bastiaans op drums.


Namens onze school deden veel leerlingen mee uit de muziekclusters. Solisten waren o.a.: Yannick Douven trompet, Noud Kessels zang, Tim Crins sologitaar, Wendy van Dooren zang, Luca Bruijnaers solozang.


Ook de meidenrockgroep Forgotten Trouble, bekend van van Horne Pop gaf een spetterend optreden tijdens deze  theatershow in de Munt..


Het programma was zeer gevarieerd. Naast de rock van Forgotten Trouble werden er ook songs ten gehore gebracht van o.a. Queen, Marco Borsato en the Beatles. Audrey Califano en Stefanie van Dooren brachten het fantastische liedje Strani Amore, ondersteund door een klassiek ballet van Madelon van Hoef. Fons Heuvelmans zong de wereldhit “Nathalie”.

 

Tijdens een groot aantal programmaonderdelen was de dansgroep Merce prominent aanwezig.

 

www.conamoreweert.nl

Foto's: Con Amore

Voor meer foto's:

Zie:

www.conamore.nl

 

Copyright Webmaster PvH