Ontwikkelingswerker Carlo Kuepers geeft gastlessen aan V4 en V5

Oud - vwo leerling Carlo Kuepers heeft dinsdag 18 mei twee gastlessen gegeven aan de aardrijkskundeclusters van V4 en V5.

Carlo heeft in de jaren 90 via Mavo en Havo zijn Vwo diploma behaald.

Daarna is hij Internationale Bedrijfskunde gaan studeren in Maastricht.

Zijn interesse in de Derde Wereld leidde hem naar Latijns Amerika , waar hij tijdens zijn studie een  Derde Wereld project in El Salvador voor de Philips van Horne heeft gecoördineerd. Verder heeft hij tijdens zijn studie stage gelopen en een afstudeer projekt gedaan in Guatemala.

Na zijn afstuderen heeft Carlo in het bedrijfsleven gewerkt in Guatemala en Nederland, en voor de Verenigde Naties gewerkt in Colombia.  Thans werkt hij in Ethiopië als projectcoördinator economische ontwikkeling voor de SNV, de Stichting Nederlandse Vrijwilligers.

 

 

 

Loopbaan Carlo Kuepers

  • 1996 studenten ontwikkelingsproject in El Salvador,
  • 1997/8 acht maanden stage gelopen in Guatemala,
  • 1998/9 zes maanden afstudeer onderzoek gedaan in Guatemala,
  • September 1999 naar Guatemala verhuisd en twee jaar bij het duitse bedrijf Siemens gewerkt als management trainee en later als financieel/commercieel manager,
  • November 2001 naar Nederland gekomen en 1.5 jaar bij het amerikaanse bedrijf Medtronic in Heerlen gewerkt eveneens op de financiele en commerciele afdeling.
  • In Oktober 2003 naar Colombia verhuisd om op het regionale kantoor van de United Nations Industrial Development Organization (UNIDO) te gaan werken in de functies van Junior Professional Officer / Assistent Deskundige en later als Industrial Development Expert en Officer in Charge.
  • In Colombia tot 31.12.2007 gewerkt en per 01.01.2008 in Ethiopie begonnen bij SNV als Senior Advisor Economic Development: Market Linkages and Value Chain Development.

 

Copyright Webmaster PvH