Feestelijke uitreiking TTO-certificaten

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de F-aula op donderdagavond 5 november heeft  de uitreiking plaats gevonden van het Anglia-certificate, waarmee het TTO-onderwijs in de onderbouw officiëel is afgerond

Tijdens een bijeenkomst van het Europees Platform op 30 september jl. in het Jaarbeursgebouw in Utrecht, heeft de directie van de Philips van Horne het “TTO certificaat” ontvangen. De Philips mag zich nu officieel "TTO-Juniorschool" noemen.

Het Europees Platform controleert de kwaliteit van het TTO onderwijs in Nederland. In mei hebben leden van het Platform de school “gevisiteerd” en beoordeeld aan de hand van een groot aantal kwaliteitscriteria


Alle leerlingen die deelgenomen hebben aan het ‘advanced Anglia exam’ zijn geslaagd en hebben het felbegeerde certificaat in ontvangst mogen nemen.

De hele groep is hiervoor  ‘with a distinction grade’ geslaagd. Dit betekent dat alle leerlingen  minimaal 85 % goed hadden. 

Dit is een compliment waard!  Sectordirecteur mevrouw J. Sonnemans benadrukte op deze avond nog eens het belang van de keuze voor TTO voor de Philips van Horne gezien het belang van de Engelse taal in de internationale communicatie.

De ex-mentoren mevr. Engbersen en mevr. Reynders blikten op een enthousiast manier terug op de afgelopen 3 jaar: alle TTO-activiteiten vanaf klas 1 o.a. TTO-afsluitingsavond , sportclinics tot en met de studiereis Copenhagen in klas 3.


Na drie jaar tweetalig onderwijs hebben deze leerlingen een behoorlijke  Engelse basis waar ze veel plezier van zullen hebben! De avond werd afgesloten met een feestelijk hapje & drankje.
 
 

Foto's: Peter van der Heijden

Copyright Webmaster PvH