Schaats/zwemdag een groot succes

 


Iedereen was het er over eens...
De schaats- en zwemdag in Eindhoven was super.
Om 08.15 uur vertrokken drie bussen met in totaal 6 brugklassen (C, F, K, L, M en O) naar de schaatsbaan in Eindhoven.
Na aankomst schaatsen huren en na dertig minuten stond iedereen op het ijs. Een beetje onwennig maar goed...

Met vallen en opstaan en een beetje doorzettingsvermogen kom je een heel eind.
Drie brugklassen begonnen met een prestatietocht; de andere drie deden aan een ijshockeytoernooi. Om half twaalf werd er gewisseld. De ochtend werd afgesloten met een Disco On Ice.


Het middagprogramma stond in het teken van het zwemmen in de Tongelreep. Het leek wel of de Philips van Horne het zwemcomplex alleen had afgehuurd, zo rustig was het. Maar toch heel gezellig.
Om 17.00 uur was de groep weer in Weert. De dag was voor herhaling vatbaar.

Verslag Schaats-zwemdag

 

We gingen vrijdag 12 januari met de bus naar Eindhoven om daar te gaan schaatsen. Eerst was er vrij schaatsen, en les. Daarna ging de buitenbaan open, waarna de prestatietocht begon, de winnaar had 15 ronden (Noël). Tussendoor waren de ijshockeywedstrijden begonnen. Het team van B1K (de black Kluners) werd kampioen en won o.a. van mevrouw Schieck en haar team. Op het einde van de schaatsmorgen was er discoschaatsen. Hierna liepen we naar het zwembad De Tongelreep, waar iedereen vrij kon zwemmen. Om vier uur was het tijd om om te kleden, waarna we weer met de bus terug naar Weert gingen. Het was een geslaagde en sportieve dag!!!


Nick en Lars, B1K

 

Copyright Webmaster PvH