Open Dag 2007 trekt meer dan 3500 bezoekers

 


Meer dan 3500 leerlingen van basisscholen, hun ouders en andere belangstellenden hebben zondag 21 januari de open dag van  de  Philips van Horne Scholengemeenschap bezocht.

 

Het gloednieuwe Open Dag Magazine 2007, dit jaar geheel in het teken van  "Samen werken aan je talenten", vond gretig aftrek. Diverse oud-leerlingen hebben in het kader van dit thema hun medewerking verleend aan het Magazine. Zo zijn er columns geschreven door politicus Frans Weekers, internationaal fotomodel Rianne ten Haken, cineast Jean Counet, ontwikkelingswerkster Monique van Hoof en proftennisser Sjeng Schalken.

 

 

Het hoofdaccent van deze Open Dag lag uiteraard op de zeven soorten brugklassen van de Philips van Horne en op de begeleiding van brugklasleerlingen. De voorlichtingsbijeenkomst in de aula van de F-vleugel werd massaal bijgewoond. Ook het onderwijsplein in de grote aula werd druk bezocht.Verder was er naast de afzonderlijke vakken in de (vak)lokalen veel specifieke belangstelling voor het Tweetalig Onderwijs, het Open  Leercentrum in de nieuwe F-vleugel, de mediatheek, het laboratorium en de talloze buitenschoolse activiteiten.

Havo 3 project: mode

Na afloop...

Geen "Van Horne Magazine"? Bel: 0495-431030

Foto's:

 Jan Leenders

Copyright Webmaster PvH