Sfeervol afscheid van Hub aan den Boom

Honderden collega's, oud-collega's, oud-leerlingen en talloze genodigden waren vrijdag 2 december aanwezig op het afscheid van Hub aan den Boom, lid van de Centrale Directie van de Philips van Horne.

 

Diverse sprekers ( Rens Knecht, voorzitter van het LVO, Hub Kerris van het curatorium van de Philips van Horne en rector Wil Lippits), benadrukten de verdiensten en inzet van Hub aan den Boom voor "zijn" Philips van Horne.

 

Eeh ludiek hoogtepunt was, naast de hilarische speech van Hub Kerris, het cabareteske optreden van zijn (oud-) collegae directieleden Brüll en Lippits. Zij brachten met veel verve een aantal meezingers met eigen teksten ten gehore, begeleid door Fons Heuvelmans op piano.

 

Heuvelmans zelf zorgde eerder voor een prachtig muzikaal intermezzo met het lied Le Peloton, een nummer van zijn CD Ombre et Soleil; een CD met liedteksten van Hub aan den Boom.

Aan het einde van de bijeenkomst dankte Hub aan den Boom het personeel bvan de Philips van Horne Scholengemeenschap voor de samenwerking de afgelopen 35 jaar.

 

De druk bezochte receptie duurde tot na 19.00 uur.

Copyright Webmaster PvH